Tietoja minusta

Oma valokuva
Anjala, Finland
ahlqvist.taina@gmail.com "Klikkaa" kuvat auki, näkyy paremmin...

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kouvola night cruising

Tulipa siellä pistäydyttyä. Paljon oli innokkaita harrasteensa esittelijöitä kokoontunutkin Prisman parkkihalliin. Esillä oli jos jonkinlaista menopeliä. Osa oli todella kauniita ja osa oli semmosia, että jäi miettimään, että oliko ne ihan tosissaan tuotu esille : ) Mutta niitä mihin selkeesti on iltojen, ja varmaan päivienkin tunnit (nii, ja ennenkaikkea rahat) kuluneet oli ilo katsella. Tässä muutamia:Tää yllä oleva oli mun mielest ehkä kaunein...ja tuunatuin. On varmaankin rahaa palanut melkoisesti, mutta jälki oli kaunista. Täydellinen puusisusta penkkeineen oli erikoinen ratkaisu, mutta silmää hivelevä. Ajomukavuudesta on vaikea sanoa, vähän kovat ja liukkaat ne ainakin on.


2 kommenttia:

virus kirjoitti...

Onkhaa minust menny jo viimiin käyttöpäivä ohi ku en enää oikein jaksa innostuu tost tuninkihommast. Ohan noihinki tietyst vaivaa nähty jne, mut ei vaa oikee innosta. Mut olha siel sentää näköjää H-D!!

Taina kirjoitti...

Vähä sama fiilis tuli, kun siellä käppäili. Ne jannut, jotka näit on tuunannu oli oikeesti niiin poikasii...ja luulempa, että suurin osa tuunauksista on teetetty jollain isin rahapussia apuna käyttäen ja se oma vaivannäkö on aika pientä. Saatan toki olla väärässäkin...