Tietoja minusta

Oma valokuva
Anjala, Finland
ahlqvist.taina@gmail.com "Klikkaa" kuvat auki, näkyy paremmin...

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tour de Tampere

Kesälomaretki vol. I saatettu onnellisesti päätökseen. Melko leppoisaa tuo karavaanari elämä. Tour de Tampere alkoi perjantaina iltapäivällä ja retkue pakkasi kimpsut ja kampsut autoon ja nokka kohti Tamperetta, tai oikeastaan Teiskoa. Rauhallisesti köröttelemällä, liki keskiviivaa saavuttiin perille illanedellä ja pystytettiin leiri Kaanaan moottoriradan tuntumaan. Lauantai ja sunnuntai sitten päristeltiin Kardaanikunkussa, joka todella on kisojen Kunkku! Saattaapi olla, että henkilökohtainen mieltymykseni putkivetoisiin kilpa-autoihin hieman vaikuttaa asiaan, mutta Kardaanikunkku on ehdottomasti kesän kokokohta! Siellä on joka vuosi järjestelyt kohdallaan, toimitsijat ystävällisiä ja homma pelaa! Muu autourheilukansa vaan joskus ihmetyttää sikamaisuudellaan. Vieressä leiriytyvät ainakin jätti jälkeensä kaatopaikan kusineen, lasinpalasineen ja ruuantähteineen. Toivoisin heidän joskus miettivän sitä työmäärää joka tämän kokoluokan kilpailun järjestämiseen vaaditaan, saattas jäädä paskat kartingradalle paskomatta!
Kilpailussa oli mukana Mirko, Riina ja Mikke. Menestyskin oli mukava. Mirko ja Riina sijoittuivat kumpikin 22. ja Mikke ajoi parhaan Kunkku sijoituksen ollen 2. sijoituserässä. Näin ollen ensvuoden kisaan tulee oikein kutsu suoraan sunnuntaille. Sinne siis! Etenkin kun Mirko onnistui saamaan itselleen auton ja lupasi sillä olla ensvuonna kukitettavana.


Mirko ja Mikke ajoi RKR-Opelilla


Ja Riina kurvaili laina-autolla.Ylläolevasta tuli pari lappua jätettyä, huonolla arpaonnella. (voittaja auto)

Kunkun jälkeen sunnuntaina suuntasimme yöpymään Maisanlahden leirintäalueelle. Oikeat karavaanarit on aika hassuja terassivirityksineen ja kukkaistutuksineen ;) ei siitä sen enempää.. Maanantai aamuna lähdettii lasten ja lastenmielisten kanssa Särkänniemeen ja siellä hupsahtikin kokopäivä valomerkkiin asti. Ja hauskaa oli. Itse en käynyt missään laitteissa, koska minua ei ole rakennettu niitä varten ollenkaan. Siellä Akvaariossa sensijaan viihdyin värikkäitä kaloja kuvailemassa.
2 kommenttia:

virus kirjoitti...

Tossahan ui Nemo?!! Vai Merlin?

Taina kirjoitti...

Jep. Ko. elokuva lienee vaikuttanut akvaarion putiikin hintoihinkin. Kala pehmolelut, semmoiset n. 30-40 cm maksoivat 18 e, paitsi tää nimenomainen korallikala 27 ekee!!! On meinaan suolanen hinta yhestä pehmolelusta, joka jää sitte nurkkaan jo seuraavana päivänä!!! En ostannu, sain ylipuhuttuu jälkikasvun, että kilpikonnat on paljon mukavampii kavereita.